Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjästä, eli Pantterikakusta

Pantterikakku on vastikään keksimäni nimimerkki, jolla tulen tästä lähtien netissä liikkumaan. Nimi syntyi pikkusiskoni kanssa hassutellessa, kun rupesimme miettimään mitä kaikkia herkkuja voisi yhdistellä. Rakastan äitini tekemää tiikerikakkua ja kaupan pantteri-karkkeja, ja siitä syntyikin idea tiikerikakusta, joka on pantterikarkeilla ja -teemalla koristeltu. Koskaan en ole tätä kyseistä yhdistelmää kokeillut todellisuudessa, ja todennäköisesti en kokeilekaan, mutta nimestä tuli mielestäni hauska ja minua kuvaava, joten ainakin sen otan käyttööni.

Olen 19-vuotias höpsö, lukion käynyt neitokainen Pohjois-Pohjanmaalta. Viettelen tällä hetkellä välivuotta avoimessa yliopistossa kasvatustieteen perusopintoja opiskellen ja poikaystävän kainalossa löhöillen. Hakusessa on myös työpaikka, mutta koska siitä ei ole vielä mitään kuulunut, niin tarvitsen päiviini täytettä. Siitä syntyi ajatus arvostelusivuista. Olen aikanaan ollut kovan luokan virtuaalitalleilija, ja omia virtuaalihoitoloitakin on ollut useita. Nykyään ei ole enää innostusta pitää sellaisia yllä ja muiden talleilla hoitamiseen en ole vielä palannut, mutta on edelleen mukava seikkailla virtuaalimaailman syövereissä ja käydä ihastelemassa muiden tuotoksia. Aikanaan olen pitänyt myös jos jonkinlaista arvostelublogia, lähinnä kirjojen ja elokuvien saralla, joten sekin on tuttua puuhaa ja sitäkin tulen näillä sivuilla harrastelemaan.

Olen todella innoissani tästä sivuideasta, koska tästä on helppo muokata omannäköisensä projekti. Voin pitää sekä omia kotisivujani, jonne höpöttelen ja kirjoittelen ja piirtelen kaikenlaista, että auttaa muita parantamaan omia sivujaan ja tekstejään tarjoamalla arvostelua. Vain aika näyttää, mihin suuntaan näiden sivujen kanssa lähdetään kulkemaan.

©2019 Pantterikakun - suntuubi.com