Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pyydettävät arvostelut

Täältä löydät kootusti esittelyt kaikista pyydettävistä arvosteluista ja oikolukemisista, sekä ohjeet niiden pyytämiseen. Yhteyttä otetaan ensisijaisesti vieraskirjan kautta. Huomaathan, että jos pyyntöjä tulee paljon, toiminta ei ole kovin nopeaa, joten olethan kärsivällinen.

Sivuarvostelut

Arvostelen erilaisia kotisivuja ja virtuaalisia eläinpainoitteisia sivuja. Kysymällä saa tietää parhaiten arvostelenko juuri sinun sivujesi kaltaisia sivuja. Pyrin arvostelemaan monenlaisia sivuja. Eniten kokemusta minulla on suntuubi-sivuista, mutta myös muiden kotisivujen tarjoajien sivuja arvostelen kyllä mielelläni.

Arvostellessani kiinnitän huomiota seuraaviin asioihin:
- sivuista saatava ensivaikutelma
- sivujen ulkoasu
- sisällön oikeinkirjoitus ja selkeä ilmaisu
- selkeys, johdonmukaisuus, helppokäyttöisyys
- kokonaiskuva
- toivomusten mukaan myös muihin asioihin

Arvostelen sivut sanallisessa muodossa, enkä anna arvosanoja ellei niitä erikseen pyydetä. Pyrin antamaan sekä hyvää palautetta että jotakin rakentavaa kommenttia, jonka avulla sivuja voidaan vielä parantaa entistäkin toimivimmiksi. Arvostelun jälkeen toivoisin, että mikäli sinulla on paikka jonne lisäät arvosteluja tai arvostelijoiden sivuja, niin linkkaisit minut sinne. Listaan automaattisesti sinun sivusi Linkkejä-sivulle Arvosteltujen-kohtaan.

Jos haluat tilata arvostelun, täytäthän seuraavan lomakkeen vieraskirjaan:

Sivujen otsikko:
Sivujen www-osoite:
Sivujen aihe:
Lyhyt kuvaus sivuista / esittely / mainos:
Erityistoiveet, mihin haluaisit huomiota kiinnitettävän:
Mihin haluat arvostelun toimitettavan:

Oikoluku

Suoritan pyydettäessä tekstien oikolukua kaikenlaisille teksteille. Oikolukiessani tekstiä luen sen ajatuksen kanssa läpi, ja kirjoitan siitä sanallisen arvion. Teksti saa olla minkä pituinen tahansa, mutta huomioithan, että sen tulee olla viimeistelyä vaille valmis teksti. Pidempien tekstien kanssa menee aikaa, joten ethän hoputa. Haluan tehdä työni huolellisesti.

Oikolukemisessa kiinnitän huomiota seuraaviin asioihin:
- oikeinkirjoitus
- tekstin johdonmukaisuus ja selkeys
- mielenkiintoisuus
- toivomusten mukaan myös muihin asioihin

Mikäli haluat tilata oikolukua, otathan alustavasti yhteyttä vieraskirjassa. Kun olen huomioinut viestisi ja antanut luvan, voit lähettää tekstin minulle sähköpostilla (pantterikakku@gmail.com) ja lähetän vastauksena takaisin arviointini. Liitäthän mukaan pienen selostuksen tekstisi aiheesta, sen tavoitteista ja tyylilajista, jotta osaan arvioida tekstiä oikealla tavalla. Mikäli sinulla on kysyttävää tekstistäsi tai haluat että kiinnitän johonkin asiaan erityisen paljon huomiota, esitä pyyntösi selostuksen yhteydessä.

©2019 Pantterikakun - suntuubi.com